Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων για Τουριστικά Καταλύματα - Ξενοδοχεία - Βίλες

BOOKINGPLAN : Αυξήστε τις Kρατήσεις του καταλύματος Άμεσα!

Σας παρουσιάζουμε το BOOKINGPLAN , το πρώτο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαδικτυακών Κρατήσεων για Τουριστικά Καταλύματα - Ξενοδοχεία - Βιλλες.

Με την χρήση του Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσων Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το ενδιαφέρον και την Πελατεία στο τουριστικό κατάλυμα σας μέσω του Διαδικτύου, αφού ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα θα μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για κάθε τύπο ή κατηγορία καταλύματος, να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφθεί, να πληρώσει ηλεκτρονικά για την κράτησή του.

Το BOOKINGPLAN είναι κατασκευασμένο από Έλληνες Προγραμματιστές και "Σύμβουλους Ξενοδοχείων" όπου είναι εξειδικευμένοι στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την σωστή λειτουργία και διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων.

Το Σύστημα Κρατήσων BOOKINPLAN Προσφέρει ενα πρωτοποριακό Online Συστήμα Κρατήσεων που είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο καταλυμάτων όπως , Ξενοδοχεία – Apartments, Βίλες , Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, resort , city hotel , mountain resort , boutique hotel κτλ.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

http://www.bookingplan.gr/

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ BOOKINGPLAN

Περιβαλλον διαχείρισης της Πλατφόρμας Κρατήσεων

Η Διαχείριση BOOKINGPLAN είναι ένα πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα που μπορεί και ένας απλός χρήστης να το Διαχειριστεί.

Κάθε Ξενοδοχείο έχει τις παρακάτω Δυνατότητες:

Εισαγωγή τύπων Δωματίων με Αναλυτική Περιγραφή και Φωτογραφίες.
Καθορισμός Τοποθεσίας (GOOGLE MAP), Εισαγωγή Υπηρεσίων του Ξενοδοχείου και των Δωματίων.
Εισαγωγή τον αριθμό των διαθέσιμων προ Κράτηση Δωματίων, Επιλογή συγκεκριμένων Περιόδων (Low - Medium High Season ) προ κράτηση.
Εισαγωγή τιμοκαταλόγου ανα Ημέρα στο Κατάλυμα. Περισσοτερα εδω

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - VOUCHER ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων ΒOOKINGPLAN προσφέρει ενα ολοκληρωμένο Συστημα διαχείρισης των Κρατήσεων τόσο για του νέους Επισκέπτες που εχουν κάνει τη κράτηση τους οσο και για το Κατάλυμα που θέλει να ελέξει την Διαθεσιμότητα των Δωματίων του.


Κάθε Κράτηση που ολοκληρώνετε το Σύστημα Κρατήσων Δημιουργεί αυτόματα Αναλυτικό VOUCHER για κάθε πελάτη που έχει τα παρακατω στοιχεία:

BOOKING ID - Αριθμος Κράτησης.
Ονοματεπώνυμο Επισκέπτη , Κωδικός Ξενοδοχείου στο Συστημα , Ονομα και Δειυθυνση Καταλύματος, Ημερομηνίες Κράτησης (Αφιξη - Αναχώριση)
Τρόπος Πληρωμης που εχει ολοκληρώσει την Κράτηση του, Αλλες πληροφορίες το Καταλύματος ( Email, Τηλεφωνα, url κτλπ.
Πολιτική Ξενοδοχείου ( Ακυρωσεις, check in , check out ) , Yπηρεσίες καταλύματος , Personal Account - Πληροφορίες για την εισοδο του επισκέπτη στο λογαριασμό του για να παρει πληροφρίες για την κράτηση που εχει κάνει.

Τι παρέχει στο κατάλυμα σας το Σύστημα Κρατήσεων BOOKINGPLAN

  • Κάθε κράτηση που πραγματοποιείτε από το BOOKINGPLAN ενημερώνει τη διαθεσιμότητα των δωματίων αυτόματα στο σύστημα χωρίς να χρειάζεται το κατάλυμα να το κάνει.
  • Το κατάλυμα μπορεί να δημιουργήσει ειδικές προσφορές (εκπτώσεις) σε οποιαδήποτε περίοδο επιθυμεί ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες
  • Το ξενοδοχείο μπορεί να εισάγει τιμοκατάλογο και διαθεσιμότητα για κάθε τύπο δωματίου ONLINΕ σε πραγματικό χρόνο
  • Κάθε κράτηση που πραγματοποιείτε από το BOOKINGPLAN αποστέλλετε ένα E-mail, Fax ή SMS στο κατάλυμα ώστε να το ενημερώσει για την κράτηση.
  • Σύστημα Stop Sales για ορισμένες περιόδους που καθορίζει το κάθε κατάλυμα εάν έχει overbooking.
  • Το ξενοδοχείο έχει το δικό του πίνακα διαχείρισης για την αλλαγή διαθεσιμότητας τιμοκαταλόγου, προσφορών και εισαγωγή έξτρα Υπηρεσιών. Περισσοτερα εδω


Ασφάλεια Συναλλαγών με Secure 256 bit SSL encryption

H Πλατφόρα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων BOOKINGPLAN xρησιμοποιεί την τελευταία και πιο ασφαλή διαθέσιμη τεχνολογία, η οποία κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές σας λεπτομέρειες και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Η μέθοδος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται είναι η πρότυπη τεχνολογία "Secure Socket Layer" (SSL) 256.
Επίσης, χρησιμοποιούμε ένα firewall το οποίο προστατεύει τον server μας και το σύστημα μας από μη εγκεκριμένη πρόσβαση..

Καταλύματα που ήδη χρησιμοποιούν το Σύστημα Κρατήσεων.

Belair Beach hotels 4 stars

Ixia - Rhodes island - Greece

Hotel Belair is situated just 3,5 kilometers from Rhodes Town and 10 kilometers from Rhodes Diagoras International Airport.
On the seafront, it offers stunning views to the famous Ixia beach and the Aegean Sea.

Pilalidis Hotel and Suites

Pefkohori - Chalikidiki

Pilalidis hotel is situated near the center of Pefkohori village, the picturesque Kassandra, first peninsula of Halkidiki.

Traditional Villa Fioretta

Corfu island

In the western part of Corfu and south of Paleokastritsa "Villa FIORETTA" awaits to welcome you for your accommodation and to hold your social events.

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

GDPR PERSONAL LOGIN AREA