hotel-reservation-software-system-.jpg
DEMO.jpg

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΒΙΛΕΣ

BOOKINGPLAN : Αυξήστε τις Kρατήσεις του καταλύματος Άμεσα!

Η μηχανη Ηλεκτρονικων κρατησεων BOOKINGPLAN είναι το πρώτο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαδικτυακών Κρατήσεων για Τουριστικά Καταλύματα - Ξενοδοχεία - Βιλλες.

Με την χρήση του Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το ενδιαφέρον και την Πελατεία στο τουριστικό κατάλυμα σας μέσω του Διαδικτύου, αφού ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα θα μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για κάθε τύπο ή κατηγορία καταλύματος, να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφθεί, να πληρώσει ηλεκτρονικά για την κράτησή του.

Το BOOKINGPLAN είναι κατασκευασμένο από Έλληνες Προγραμματιστές και "Σύμβουλους Ξενοδοχείων" όπου είναι εξειδικευμένοι στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την σωστή λειτουργία και διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων.

Το Σύστημα Κρατήσων BOOKINPLAN Προσφέρει ενα πρωτοποριακό Online Συστήμα Κρατήσεων που είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο καταλυμάτων όπως , Ξενοδοχεία – Apartments, Βίλες , Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, resort , city hotel , mountain resort , boutique hotel κτλ.

Ενσωματώστε το δικό σας σύστημα κράτησης οχημάτων στην ιστοσελίδα της επιχείρησης σας και αποκτήστε ένα ισχυρό εργαλείο για τη διαχείριση κρατήσεων, πληρωμών και διαθεσιμοτητας των δωματιων σας.

H Κράτηση του Πελάτη ειναι Αυτοματοποιημένη και Ολοκλήρωνετε σε 3 μονο Απλά Βήματα.
Η Διαδικασία της Κράτησης μπορεί να ξεκινάει από την Ιστοσελίδα σας με ενα Ημερολόγιο Κρατησης ή ενα BOOKING BUTTON Κράτησης.

Στο 1 Βήμα γίνετε η Εισαγωγή των ημερομινιων για κρατηση , τον αριμο των δωματιων που θελουμε να κλεισουμε οπως τον αριθμο των Ενιλικων  και των παιδιών.

Μετα ακολουθεί το 2 βημα που ο πελατης βλέπει ολα τα αποτελεσματα της αναζητησης του και επιλεγει το δωματιο που επυθυμει να κανει κρατησης. Επισης μπορεις να εισαγει και τις Εξτρα Υπηρεσίες οπως  ( Baby seat(9 to 18 kg)  , Child seat(15 to 36 kg) , Infant seat(up to 9 kg) , Pieces of baggage up to 30kg ....)

και ολοκληρώνετε με το 3 Βήμα που γίνετε η Πληρωμή και η Επιβεβαίωση της Κράτησης.

Το Bookingplan είναι ένα πλήρως Cloud και Web Based Λογισμικό για εταιρίες Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων Μεταφοράς ανα Προορισμό και Δεν χρειάζεται Εγκατάσταση σε server και Υπολογιστή και ούτε κανένα λειτουργικό Σύστημα.

 
Ο Χρόνος Εγκατάστασης του συστήματος γινετε σε μολις 24 Ωρες.

Η Εφαρμογή μας μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα ήδη υπάρχον website που διατηρεί η Εταιρεια του Rent a car / Moto και σε οποιαδηποτε πλατφορμα διαχειρισης ( Wordpress - Joomla ....)

Eπίσης μπορούμε να σας Κατασκευάσουμε εμείς την Ιστοσελίδα σας με Ενσωματωμένο το Σύστημα Κρατήσεων σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ BOOKINGPLAN

Περιβαλλον διαχείρισης της Πλατφόρμας Κρατήσεων.
Η Διαχείριση BOOKINGPLAN είναι ένα πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα που μπορεί και ένας απλός χρήστης να το Διαχειριστεί.

Κάθε Ξενοδοχείο έχει τις παρακάτω Δυνατότητες:

Εισαγωγή τύπων Δωματίων με Αναλυτική Περιγραφή και Φωτογραφίες.
Καθορισμός Τοποθεσίας (GOOGLE MAP), Εισαγωγή Υπηρεσίων του Ξενοδοχείου και των Δωματίων.
Εισαγωγή τον αριθμό των διαθέσιμων προ Κράτηση Δωματίων, Επιλογή συγκεκριμένων Περιόδων (Low - Medium High Season ) προ κράτηση.
Εισαγωγή τιμοκαταλόγου ανα Ημέρα στο Κατάλυμα.

Τι παρέχει στο κατάλυμα σας το Σύστημα Κρατήσεων BOOKINGPLAN

  • Κάθε κράτηση που πραγματοποιείτε από το BOOKINGPLAN ενημερώνει τη διαθεσιμότητα των δωματίων αυτόματα στο σύστημα χωρίς να χρειάζεται το κατάλυμα να το κάνει.
  • Το κατάλυμα μπορεί να δημιουργήσει ειδικές προσφορές (εκπτώσεις) σε οποιαδήποτε περίοδο επιθυμεί ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες
  • Το ξενοδοχείο μπορεί να εισάγει τιμοκατάλογο και διαθεσιμότητα για κάθε τύπο δωματίου ONLINΕ σε πραγματικό χρόνο
  • Κάθε κράτηση που πραγματοποιείτε από το BOOKINGPLAN αποστέλλετε ένα E-mail, Fax ή SMS στο κατάλυμα ώστε να το ενημερώσει για την κράτηση.
  • Σύστημα Stop Sales για ορισμένες περιόδους που καθορίζει το κάθε κατάλυμα εάν έχει overbooking.
  • Το ξενοδοχείο έχει το δικό του πίνακα διαχείρισης για την αλλαγή διαθεσιμότητας τιμοκαταλόγου, προσφορών και εισαγωγή έξτρα Υπηρεσιών.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - VOUCHER ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

Η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων ΒOOKINGPLAN προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα διαχείρισης των Κρατήσεων τόσο για του νέους Επισκέπτες που εχουν κάνει τη κράτηση τους οσο και για το Κατάλυμα που θέλει να ελέγξει την Διαθεσιμότητα των Δωματίων του.
Κάθε Κράτηση που ολοκληρώνετε το Σύστημα Κρατήσεων Δημιουργεί αυτόματα Αναλυτικό VOUCHER για κάθε πελάτη που έχει τα παρακάτω στοιχεία:

BOOKING ID - Αριθμός Κράτησης.
Ονοματεπώνυμο Επισκέπτη , Κωδικός Ξενοδοχείου στο Σύστημα , Όνομα και Διεύθυνση Καταλύματος, Ημερομηνίες Κράτησης (Άφιξη - Αναχώρηση)
Τρόπος Πληρωμής που εχει ολοκληρώσει την Κράτηση του, Άλλες πληροφορίες το Καταλύματος ( Email, Τηλέφωνα, url κτλπ.
Πολιτική Ξενοδοχείου ( Ακυρώσεις, check in , check out ) , Υπηρεσίες καταλύματος , Personal Account - Πληροφορίες για την είσοδο του επισκέπτη στο λογαριασμό του για να πάρει πληροφορίες για την κράτηση που έχει κάνει.)

Εισάγετε τους γενικούς όρους και τις προϋποθέσεις κράτησης χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή απλού κειμένου σε όλες τι γλώσσες.
Ορίστε Προκαταβολές με ποσοστό
Προσφέρετε ελάχιστες ημέρες κράτησης.
Προσθέστε εκπτώσεις ανάλογα με τη διάρκεια ενοικίασης ή την ημερομηνία κράτησης
Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής της κράτησης.
1) Πληρωμή κατά την άφιξη (Cash On Vehicle Pick-Up)
2)
Online Credit
3) Credit card (offline)
4) Πληρωμή online μέσω Paypal
5) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (offline)

Το Σύστημα είναι Ασφαλές και αξιόπιστο ώστε να διασφαλίζει τα στοιχεία της κράτησης του πελάτη.

Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις με αποστολή email στο πελάτη και το κατάλυμα.
Όταν ολοκληρώνετε μια κράτηση το σύστημα αυτομάτως στέλνει ενημερωτικό email με όλες τις πληροφορίες τόσο προς τον πελάτη που έκανε την κράτηση όσο και στο κατάλυμα.

Ενδεικτικοί Πελάτες Του Συστήματος Κρατήσεων

thesportia-sistima-kratiseon.png
belair-beach-hotel.png
kea-blue.jpg
villa-maria-santorini.jpg
gennadi.jpg
rhodialogo2.png
anelia-logo.png
1512051933_kalisperis-final-logo-hotel.jpg
1525958792_1525856071_mistelisantorinilogo1.png
traditional-villa-fioretta-corfu.png
1513513015_tetrapolis-logo.png
1493754367_logo112.jpg
transfers-booking-theme-system2.jpg
watersports-ski-booking-system.jpg
hotel-booking-system.jpg
boat-yacht-booking-system.jpg

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

GDPR PERSONAL LOGIN AREA